Asado’s Steakhouse

The Premiere Dinning Destination

Our kitchen team will spoil you with Black Angus steaks from the lush high pastures of Argentina, USDA Prime Beef of Nebraska / USA, Black Aberdeen Beef from Australia, Dry Aged Beef from Carinthia, Austria and best of the best: Wagyu Beef from Chile.

The regular exchange with the most popular beef breeders in Argentina and the USA ensures that the high standards in quality and preparation of the noble meat specialties is constantly maintained.

The handling of food at Asado’s is characterized by great respect. This setting and the “know how” guarantee that each dish is an exceptional culinary taste experience.

About Us

Asado’s Steakhouse is the premier dining destination in the Kitzbühel area. Our kitchen team will spoil you with Black Angus steaks from the lush high pastures of Argentina, USDA Prime Beef of Nebraska / USA, Black Aberdeen Beef from Australia, Dry Aged Beef from Carinthia, Austria and best of the best: original Kobe Beef from Japan.

The regular exchange with the most popular beef breeders in Argentina and the USA ensures that the high standards in quality and preparation of the noble meat specialties is constantly maintained.

The handling of food at Asado’s is characterized by great respect. This setting and the “know how” guarantee that each dish is an exceptional culinary taste experience.

CHILL OUT TERRACE & MOËT & CHANDON LOUNGE

Asado's Terrasse4

In summer time a sea of candles and soft light bathe the weatherproof, heated Asado’s Chill Out Terrace every evening in a romantic mood.

The Moët & Chandon Lounge has become the HOT SPOT in the Kitzbühel area. See and be seen is the motto here.

Chill-out music and bright cushions provide an ambience like in a Spanish beach club. Enjoy from our large selection of champagne from Moët & Chandon Rosé, White over to Vintage or enjoy one of our many summer drinks.

ASADO’S STEAKHOUSE AWARDS

Our kitchen team works day and night to meet or exceed your culinary expectations. Asado’s Steakhouse was honored by Falstaff Magazine in 2011 as best steakhouse in Tyrol / TOP 10 of Austria.


Deutsch

Das Asado’s Steakhouse ist der Geheimtipp für Rindfleisch-Liebhaber im Raum Kitzbühel. Unser Küchenteam verwöhnt Sie mit Black-Angus-Steaks von den saftigen Hochweiden Argentiniens, Prime USDA Beef aus Nebraska / USA, Black Aberdeen Beef aus Australien, Dry Aged Beef aus Kärnten und best of the best: Wagyu (Kobe) Beef von Starzüchter Ozaki aus Japan.

Der regelmäßige Austausch mit den bekanntesten Rindfleisch Züchtern in Argentinien und den USA garantiert, dass der hohe Anspruch bei der Qualität und Zubereitung der edlen Fleisch-Spezialitäten stets gewahrt bleibt.

Der Umgang mit Lebensmitteln im Asado’s ist von großem Respekt geprägt. Diese Einstellung und das „Know How“ garantieren, dass jedes Gericht zu einem außergewöhnlichen kulinarischen Geschmackserlebnis wird.

Über Uns

Das Asado’s Steakhouse ist ein echter Geheimtipp für Beef-Liebhaber. Der Name kommt vom spanischen Wort „Asador“ und bedeutet „der Grill“. Der Falstaff Restaurantführer hat das Asado´s Steakhouse bereits im Jahr 2011 als bestes Steakhouse von Tirol und zu den 10 besten Steakhäusern von Österreich ausgezeichnet.

Unser Anliegen ist es, den Asado’s Gästen das beste Fleisch von den besten Züchtern dieser Welt anzubieten. Wir gehen unkonventionelle Wege und suchen weltweit um unsere eigene hohe Erwartungshaltung zu erfüllen. Wir haben strenge Auswahlkriterien für Züchter, welche bei uns anliefern möchten.

Vor der artgerechten Haltung über die Fütterung bis hin zum optimalen Schlacht- & Reifezeitpunkt wird alles genau von uns geprüft. Wir bieten ausschließlich Frischfleisch an, welches luftdicht vakuumiert oder dry aged angeliefert wird.

Unsere Steaks werden im New York style auf einem der besten 3-Zonen Lavastein-Holzkohlengrills aus den USA zubereitet. Natürlich selbst importiert, da wir als erstes Restaurant in Österreich einen Grill dieser Art einführten. Die Rib-Eye-Steaks werden in einem speziellen 800 Grad Grill aus Nebraska/USA zubereitet, welcher eine besonders aromatische Kruste ins Fleisch brennt. Ein Genuss für Fleischliebhaber.

CHILL OUT TERRASSE & MOËT & CHANDON LOUNGE

  Unsere spektakuläre, überdachte & beheizte Asado’s Sommerterrasse erinnert an Ibiza. Viele Kerzen und zartes Licht tauchen die wetterfeste Asado’s Terrasse jeden Abend in eine romantische Stimmung. Mediterrane Chill Out Sounds, die umfangreiche Weinkarte, sowie die große Auswahl an Champagner (auch glasweise) und coolen Sommerdrinks lassen Ihren Aufenthalt bei uns unvergesslich werden.

Das weiß auch die Prominenz zu schätzen die hier gerne speist und feiert. Die Geissens, W. Baldesserini, Mario Barth, Heidi Klum, Kim Moss u.v.m.  waren schon zu Gast bei uns im Asado’s.

ASADO’S AUSZEICHNUNGEN

Unser engagiertes Küchenteam ist von früh bis spät im Einsatz um Ihre kulinarischen Wünsche zu erfüllen, vielleicht sogar zu übertreffen. Das Asado’s Steakhouse wurde 2011 zum besten Steakhouse von Tirol ausgezeichnet und wird zu den 10 besten Steakhäusern in Österreich gezählt.

Falstaff Auszeichnung 2011: bestes Steakhaus von Tirol
Falstaff Auszeichnung 2018: 85 Punkte / 2 Gabeln
A-List 2018: best of Austria
Gault & Millau 2018: neu gelistet

 

1 review

  1. Best Steakhouse in Tyrol

    We have been many times to Asado’s Steakhouse in Kirchberg.
    This is the best steakhouse we know in whole Europe.

    The steaks are unbelievable tender and juicy from the 800 Celsius grill. Great fish and seafood too. Even vegetarian dishes.

    You will love the wonderful atmosphere in Austrian Alpine Style and the party music later in the evening.

    Don’t miss the flamed Oreo ice cream after a great dinner.

    We can highly recommend this restaurant to anyone visiting the Kitzbühel area .

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

Aschauer Straße 28
Kirchberg in Tirol 6365 Tirol AT
Get directions
OPENING TIMES Summer: daily from 4:00 pm - 01:00 am, closed on Mondays hot meals from 05:30 am till 10:00 pm Winter: daily from 4:30 pm - 01:00 am, hot meals from 05:30 am till 10:00 pm