Lois Stern

Wine & Dinning delicatesen

Fine Dining in Kitzbühel

Openness describes the restaurant Lois Stern arguably the best. The open show kitchen was already a sensation at the opening in 1994 and is still today.
From the beginning you can look beyond the horizon and interpret the Eurasian cuisine again and again. Always at the highest level unique taste experiences for guests from near and far are created. One thing is certain: At Lois and Maria Stern, you can experience culinary delights: light, healthy, modern – and, above all, products of the highest quality.

Lois Stern

A kitchen where all dishes are prepared fresh, a la minute.
A passion for cooking that you can admire while waiting for your meal.

The kitchen of Lois Stern and his team has been legendary for more than 20 years. Experience it yourself and let yourself in the middle of Kitzbühel culinary kidnap to Asia.

Courts

In addition to the clear menu, the special daily specials are written on the green glass column. Here you will find daily fresh and exotic news.

Appetizers:

Softshell Crab vegetable tempura in the bento box with yuzu chilli mayonnaise
“Tom Kha Gai” Coconut-chili soup with chicken, oyster mushrooms, spring onion

Main course:
Yellow Thai Churry with Fish of the Day and Jasmine Rice
From the wok:
finely chopped chicken breast or wild shrimps with vegetables
Grilled fillet of Black Angus, with potatoes this year and Roquefort

Dessert:
homemade various sorberts
Fondant from Valrhona chocolate, Matcha green tea, passion fruit

Olive oil

Exclusive olive oil Frantoio Bargagli from Maremma, Scansano Toscana Italy. € 22 per bottle.


Feines Essen in Kitzbühel

Offenheit beschreibt das Restaurant Lois Stern wohl am besten. Die offene Schauküche war schon bei der Eröffnung 1994 eine Sensation und ist es bis heute.
Seit Beginn blickt man über den Tellerrand und interpretiert die eurasische Küche immer wieder neu. Stets auf höchstem Niveau werden einzigartige Geschmackserlebnisse für Gäste aus Nah und Fern kreiert. Sicher ist: Bei Lois und Maria Stern erleben Sie Kulinarik vom Feinsten: leicht, gesund, modern – und vor allem aus Produkten von höchster Qualität.

Lois Stern

Eine Küche bei der alle Gerichte frisch, a la minute zubereitet werden.
Eine Leidenschaft am Kochen die man bewundern kann, während man auf sein Essen wartet.

Die Küche von Lois Stern und seinem Team ist bereits seit mehr als 20 Jahren legendär. Erleben Sie es selber und lassen Sie sich in mitten von Kitzbühel kulinarisch nach Asien entführen.

Gerichte

 

Zusätzlich zur übersichtlichen Speisekarte werden die speziellen Tagesgerichte auf der grünen Glassäule angeschrieben. Hier findet man täglich frische und exotische Neuigkeiten.

Vorspeisen:

Softshell Crab Gemüsetempura in der Bentobox mit Yuzu-Chilimayonnaise
“Tom Kha Gai” Kokos-Chili-Suppe mit Huhn, Austernpilze, Frühlingszwiebel

Hauptspeisen:
Gelbes Thai Churry  mit Fisch des Tages und Jasminreis
Aus dem Wok:
fein geschnittene Hühnerbrust oder Wildgarnelen mit Gemüse
Filet vom Black Angus gegrillt, mit heurigen Kartoffeln und Roquefort

Dessert:
hausgemachte verschiedene Sorberts
Fondant von der Valrhona-Schokolade, Matcha Grünteeeis, Passionsfrucht

Olivenöl

Exklusives Ölivenöl Frantoio Bargagli aus der Maremma, Scansano Toscana Italien. € 22 pro Flasche.

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Josef-Pirchl-Straße 3
6370 Kitzbühel
Get directions
Opening hours: Tuesday - Saturday from 18.00 clock Sunday & Monday - closed Öffnungszeiten: Dienstag – Samstag ab 18.00 Uhr Sonntag & Montag – Ruhetag